Allmän information

Bytesdagar för Östra Stranden är Söndag-Söndag och för övriga områden Lördag-Lördag.

Nycklar hämtas och lämnas på vår sommarreception på Södra Badvägen 57 på Östra Stranden. Vi har, under högsäsong, öppet alla dagar 10:00-18:00. En vägbeskrivning hittar ni här.
Priserna som anges på sidan är indelade i  lågsäsong, mellansäsong och högsäsong. Se individuell stuga för uthyrningspris vid respektive säsong. Samtliga priser som står utsatta är inklusive moms.
 
Alla objekt som beskrivs på denna hemsida och i katalogen är privata och har besiktigats av vår personal. Objekten  är EJ utrustade med sänglinne, handdukar, rengörningsmedel, disktrasor och toalettpapper. Tänk också på att objekten ofta uppvisar stora skillnader gentemot er vanliga bostad vad gäller utrustning och inredning.

Vidare reserverar vi oss för ändrade priser på grund av eventuella skatteändringar samt felskrivningar på denna hemsida. 
Vi ber om ursäkt för att inte alla stugbilder finns inlagda på denna hemsida. Detta beror på att vi får in nya stugor kontinuerligt och helt enkelt inte har möjlighet att uppdatera bild-databasen så ofta som vi skulle önska.

Om husdjur skall medföras måste detta anges vid bokningen. Vissa objekt upplåts ej för gäst med husdjur.